Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Over Hans Guido

Hans Guido Rietkerk helpt al meer dan 10 jaar organisaties in zorg en overheid bij het verbeteren van roosteren en plannen: ontwikkelen van solide capaciteitsplannen, verbeteren van planningsvaardigheden, optimaliseren van roosters, leren om gaandeweg bij te sturen. Ik werk graag samen met vakgroepen (specialisten), afdelingshoofden, roosteraars en capaciteitsplannners.

Binnen ziekenhuizen veel kennis en ervaring over verbeteren van de planning in de poli, diagnostiek, OK en kliniek. Elk domein heeft zijn eigen specifieke kenmerken en dynamiek. Aangezien de zorg steeds scherper aan de wind zeilt wordt het managen van onderlinge afhankelijkheden steeds belangrijker (integraal capaciteitsmanagement). Werk hierbij regelmatig samen met organisaties als Rhythm of Performation. Kan hierover ook adviseren als objectieve partij. Ben vertrouwd met alle gangbare systemen en data zoals HIX, EZIS , Ortec en Logex.

Sinds 2021 ook betrokken bij verbeteringen op gebied van roosteren en plannen in andere sectoren zoals de rechtspraak, de politie of andere type zorginstellingen (thuiszorg).

Neem contact op via hansguido@capaciteitsadvies.nl als je behoefte hebt aan het verbeteren van de planning en wilt weten wat capaciteitsmanagement voor jouw organisatie kan betekenen.

nl_NLDutch